Despre

Istoric

Compania de anvelope Firestone a fost înfiinţată în anul 1900 de către Harvey S. Firestone în Akron, Ohio. În 1932, Harvey S. Firestone, de origine fermier, a dezvoltat prima anvelopă pneumatică pentru tractoare. Astăzi, Firestone este parte a corporaţiei Bridgestone, cea mai mare companie de anvelope şi cauciuc din lume. Compania are peste 130.000 de angajaţi şi vânzări anuale de peste 25 de miliarde de USD. Sediul central global este în Tokyo, iar cel european se află în Bruxelles, Belgia. Bridgestone Europe dispune de un centru de cercetare şi dezvoltare, 8 fabrici şi birouri în peste 30 de ţări europene, cu peste 13.000 de angajaţi.

Vizitaţi site-ul web al Bridgestone Europe: www.bridgestone.eu

Vizitaţi site-ul web al Bridgestone Europe

Producţie europeană

Anvelopa europeană pentru agricultură Firestone este la bază o anvelopă europeană. Este proiectată şi testată intensiv în centrul nostru de cercetare şi dezvoltare din Italia şi produsă în Spania. Ne consultăm cu fermierii europeni pe parcursul întregului proces.

Prin testarea continuă şi îmbunătăţirea tehnologiilor, suntem în măsură să furnizăm inovaţii constante, care vin în întâmpinarea nevoilor fermierilor europeni. Alte produse agricole Firestone sunt proiectate şi testate în Ohio (SUA) şi produse în fabrica Firestone din Des Moines (SUA).


Mediul înconjurător

Misiunea cu privire la mediul înconjurător este implementată prin două strategii de bază: angajamentul pentru comunicare deschisă cu privire la mediu şi implementarea TEAMS (Total Environmental Advanced Management System - Sistemul total de management avansat al mediului: organizarea activităţilor de mediu într-un mod coerent şi armonizat la scară globală şi în concordanţă cu standardele ISO14001).

Descărcaţi broşura cu privire la mediul înconjurător

Mediul înconjurător