Firestone LogoFirestone Logo

Firestone la EIMA International 2012

Firestone la EIMA International 2012

Anvelope şi sisteme inovatoare pentru o agricultură mai eficientă

Bridgestone plănuieşte o prezenţă de succes a anvelopelor sale pentru agricultură marca Firestone la târgul internaţional EIMA 2012 din Bologna, Italia, din 7 până în 11 noiembrie.

Modernul stand Firestone de 201 m2 amenajat pe două etaje (sala 36 - locaţia A11) este bine poziţionat între mai mulţi producători de tractoare.

  • Anvelope inovatoare de înaltă calitate pentru o agricultură mai eficientă
  • Agripoint - o reţea largă de profesionişti în domeniului serviciilor pentru anvelope agricole
  • Instrumente online care uşurează viaţa fermierilor

Important pentru fermieri, testele independente arată, de asemenea, că tracţiunea superioară şi ritmul mai rapid de lucru de care beneficiază Maxi Traction nu sunt compromise de consumul său de carburant, care s-a dovedit a fi eficient şi în conformitate cu rezultatele medii ale anvelopelor testate pe câmp şi pe şosea. <sup>3</sup> Fermierii pot astfel să se bucure de un consum total de carburant mai redus în cazul Maxi Traction, datorită ritmului său mai rapid de lucru.

Capacitate mai mare de încărcare sau presiune mai scăzută

Firestone a lansat anvelopele Maxi Traction IF radiale pentru tractoarele mai rapide şi mai puternice din ziua de azi. Comparativ cu anvelopele standard ale tractoarelor, IF sunt proiectate fie să suporte o încărcătură mai mare la aceeaşi presiune, fie să suporte aceeaşi încărcătură la o presiune a aerului mai scăzută.

Pereţii laterali flexibili şi carcasa specială a anvelopei sunt proiectate fie să folosească anvelopa la presiune redusă pentru aceeaşi încărcătură şi viteză (contribuind la tracţiunea mai bună şi la compactarea redusă a solului), fie să suporte o încărcătură mai mare la aceeaşi presiune şi viteză ca şi anvelopele standard (contribuind la creşterea eficienţei).

Anvelopele Firestone Maxi Traction IF nu necesită achizitionarea de jante noi

Anvelopele Performer 65, 70 şi 85: proiectate pentru performanţe mai bune pe şosea şi pe câmp

Noile anvelope Performer au caracteristici îmbunătăţite pentru încărcătură şi viteză, oferind utilizatorului beneficii vizibile şi măsurabile, cum ar fi posibilitatea de a suporta o greutate mai mare la o viteză mai mare (până la 70 km/h), reducând astfel timpul de lucru.

Anvelopele Performer dispun de tehnologia Firestone cu caneluri cu unghi dublu. Acest design cu caneluri cu calităţi dovedite oferă o mai bună auto curăţare şi tracţiune cu până la 4% mai mare pe câmp. Modelul cu carcasă specială absoarbe de asemenea mai bine şocurile, oferind şoferului un confort la condus fără precedent.

Datorită capacităţilor de încărcare suplimentară, anvelopele Performer sunt foarte potrivite pentru operaţiile cu încărcături mari, cum ar fi încărcătoare frontale, maşini de recoltat măsline şi struguri.

R4000: stabilitate şi durabilitate

Proiectat pentru tractoare de putere medie şi mică, R4000 este utilizat în general pentru activităţile din culturile de vita de vie şi livezi, oferind excelentă stabilitate laterală şi durabilitate.

Duraforce: durată lungă de viaţă a anvelopei pentru utilizări industriale uşoare

Firestone a dezvoltat Duraforce pentru utilizări industriale uşoare pentru buldoexcavatoare şi încărcătoare compacte pe roţi, precum şi manipulatoare.

Anvelopa oferă o aderenţă bună, stabilitate laterală excelentă şi o durată lungă de viaţă. În plus, nervurile de bordură din pereţii laterali superiori şi folosirea unui compus special oferă anvelopei o rezistenţă mare la înţepături şi tăieturi.

IF 850/75R42: cea mai mare anvelopă radială agricolă din lume

Firestone DT23 cu IF, dimensiunea 850/75 R42, va capta cu siguranţă atenţia vizitatorilor FIMA. Cu diametrul său total de 2,32 metri pe o jantă de 42” şi o greutate de 510 kg, este cea mai mare anvelopă radială agricolă din lume. Produsă in SUA, DT23 cu o capacitate de încărcare de 9,5 tone la 1,6 bar şi viteze de până la 50 km/h, este cea mai bună alegere pentru noua generaţie de tractoare cu putere mai mare de 500 de cai.

Produsele expuse in combinaţie cu reţeaua Agri Point - o reţea de distribuitori independenţi de anvelope agricole bine instruiţi şi echipaţi, care oferă servicii excelente, precum şi disponibilitatea aplicaţiei smartphone pentru presiunea anvelopelor Firestone, demonstrează vizitatorilor standului că Firestone produce mai mult decât anvelope şi furnizează soluţii complete pentru fermieri.

"Oferim soluţii care duc la economii vizibile ale consumului de carburant şi timpului de lucru pe câmp; un mod mai nou şi eficient de a practica agricultura." James Zhu, Manager Agricultural Tyre Replacement, Bridgestone Europe

Vizitaţi standul Firestone pentru a afla mai multe informaţii!