Firestone LogoFirestone Logo

Anvelope radiale pentru tractoare Firestone Performer 65

Anvelope radiale pentru tractoare Firestone Performer 65

Venind în întâmpinarea nevoilor fermierilor pe şosea şi în câmp

Compactare redusă a solului, mai mult confort şi indici de viteză mai mari

Firestone şi-a extins familia de anvelope radiale Performer cu lansarea în Europa a Performer 65 pentru tractoare de mărime medie în aplicaţii generale de agricultură.

Performer 65 oferă fermierilor avantajele unei viteze mai mari (până la 70 km/h), capacitate de a transporta încărcături mari la peste 20 km/h, confort sporit la condus şi compactare mai redusă a solului faţă de populara anvelopă Firestone R9000 Evo pe care o înlocuieşte, menţinând în acelaşi timp tracţiunea de nivel înalt a predecesorului său, autocurăţarea şi rezistenţa la tăiere.

Seria 65 este unul dintre segmentele cu cea mai mare creştere pe piaţa anvelopelor radiale pentru agricultură şi cererea a crescut continuu în ultimii ani. Performer 65 completează “Familia Performer”: Performer 85 lansat în 2009 şi Performer 70 lansat în 2010.

"Studiile de piaţă şi feedback-ul de la clienţii din Europa arată că pentru fermierii din ziua de azi cu tractoare mai mari si mai rapide, încărcături mari şi utilizarea mai intensivă a utilajelor, sunt tot mai importante confortul călătoriei şi compactarea solului. Performer 65 a fost dezvoltat să acopere aceste nevoi." James Zhu, Manager Agricultural Tyre Replacement, Bridgestone Europe

Anvelopele Firestone Performer 65 sunt expuse în cadrul expoziţiei EIMA.

Dezvoltate şi testate în Europa

Noul Performer 65 a fost proiectat la centrul european de cercetare al Firestone din Italia. Anvelopa beneficiază de tehnologia unică Firestone cu caneluri cu unghi dublu, care produce o zonă de tracţiune cu canelură mai mare şi afectează solul mai puţin decât modelele convenţionale. În combinaţie cu o rază mărită a coroanei ('suprafaţă de rulare plată') şi o deflexie crescută a peretelui lateral care produce o amprentă mai mare a anvelopei, Performer 65 creează o compactare mai redusă a solului şi mai mult confort pe durata călătoriei decât predecesorul său. Anvelopa este produsă în fabrica specializată în anvelope agricole a Firestone Europe din Puente San Miguel, Spania.

Cu noul Performer 65, Firestone doreşte să-şi continue angajamentul faţă de industria agricolă, concentrându-se în special pe eficienţa în agricultură. Anvelopa, care este produsă pentru înlocuire şi pentru piaţa echipamentelor originale, va sprijini Firestone în întărirea poziţiei sale pe piaţa anvelopelor agricole din Europa, extrem de competitivă şi solicitantă din punct de vedere tehnologic.