Firestone LogoFirestone Logo

Anvelope Firestone Performer pentru culturi pe rânduri (Row Crop)

Anvelope Firestone Performer pentru culturi pe rânduri (Row Crop)

Firestone intră pe piaţa maşinilor de stropit cu anvelopele Performer pentru culturi pe rânduri

Extinzându-şi strategia de a oferi fermierilor anvelope ce îmbunătăţesc eficienţa agricolă, Firestone a lansat seria Performer pentru culturi pe rânduri.

Noile anvelope sunt proiectate pentru a oferi eficienţă maximă pe câmp şi pe şosea, prin capacitatea lor mare de încărcare şi indicii mari de viteză, permiţându-le astfel fermierilor să utilizeze rezervoare mari şi să economisească timp la operaţiunile de stropire.

"Firestone se concentrează pe soluţii care oferă fermierilor un mod de lucru mai eficient şi mai durabil, prin economisirea de carburant şi a timpului de lucru." Harald Van Ooteghem, Senior Manager Planificare Marketing, Bridgestone Europe

Firestone a transmis această eficienţă din câmp până pe şosea, proiectând noile anvelope cu un indice de viteză mare. În combinaţie cu modelul cu caneluri cu unghi dublu, anvelopele Performer pentru culturi pe rânduri permit fermierilor să conducă rapid în orice condiţii de sol, având ca rezultat economii suplimentare. Anvelopele dovedesc de asemenea acurateţe excelentă, oferind confort la condus şi răspuns al direcţiei, chiar şi la aceste viteze mai mari.

Anvelopele Performer 270/95R48 pentru culturi pe rânduri au fost prezentate pentru prima dată la expoziţia SIMA 2013 International Agri-Business. Pentru a veni în întâmpinarea nevoilor fermierilor în materie de maşini de stropit, Firestone va extinde în viitorul apropiat dimensiunile seriei Performei 85-90-95.