Firestone LogoFirestone Logo

Firestone la SIMA International 2013

Firestone la SIMA International 2013

Firestone prezintă soluţii inovatoare pentru eficienţa în agricultură

Firestone vine la expoziţia SIMA 2013 International Agri-Business din Paris din 24 până în 28 februarie cu câteva din cele mai recente inovaţii pentru o agricultură mai eficientă. Standul Firestone (sala 5B, nr. B115), bine poziţionată între alţi producători de vehicule pentru agricultură, prezintă cei trei piloni ai abordării companiei Firestone cu privire la industria agricolă:

  • Anvelope inovatoare de înaltă calitate pentru o agricultură mai eficientă
  • Agripoint - o reţea largă de profesionişti în domeniului serviciilor pentru anvelope agricole
  • Instrumente online care uşurează viaţa fermierilor

Inovaţiile expuse la standul Firestone din cadrul SIMA 2013 includ:

Noile anvelope Maxi Traction IF 800/70R38

O extindere în continuare a gamei de anvelope Firestone pentru tractoare grele cu capacitate de încărcare mare şi compactare redusă a solului. Datorită amprentei mai mari, această anvelopă din clasa D de viteză reprezintă înlocuitorul ideal pentru anvelopele 710/70R42 sau 650/85R38 cu o alternativă mai potrivită pentru sol.

Noua anvelopă Maxi Traction 800/65R32 pentru combine

Anvelopa optimă pentru acest segment, combinând eficienţa înaltă, capacitatea mare de încărcare şi compactarea redusă a solului într-o singură anvelopă.

Noua anvelopă Performer 270/95R48 pentru culturi pe rânduri

Firestone intră pe piaţa maşinilor de stropit cu anvelope care dispun de capacitate excepţională de transport, indici de viteză mare şi răspuns prompt al direcţiei - o combinaţie care va spori cu siguranţă eficienţa în agricultură. Pentru a acoperi toate nevoile specifice ale maşinilor de stropit, sunt planificate în continuare extinderi ale dimensiunii seriei Performer 85-90-95 în următoarele luni.

“Cu aceste noi produse, furnizăm operatorilor de vehicule pentru agricultură anvelope eficiente cu durată de viaţă lungă, care nu numai ca le vor reduce costurile, dar vor contribui şi la un mediu înconjurător mai bun, datorită afectării şi compactării reduse a solului, precum şi datorită consumului scăzut de carburant” Yves Kerstens, Managing Director, Unitatea comercială de afaceri, Bridgestone Europe

La stand, un modul cu ecran sensibil la atingere permite vizitatorilor să descopere gama Firestone de anvelope pentru agricultură şi să afle cum sunt fabricate acestea.

Produsele expuse în combinaţie cu Agri Point - programul Firestone disponibil distribuitorilor profesionişti independenţi de anvelope agricole - şi sisteme precum aplicaţia smartphone pentru presiunea anvelopelor Firestone, arată vizitatorilor felul în care Firestone oferă o soluţie completă fermierilor.

Vizitaţi standul Firestone pentru a afla mai multe informaţii!