Tehnologii care contribuie la activităţi agricole durabile

Tehnologii care contribuie la activităţi agricole durabile


Anvelopele Firestone pentru agricultură sunt dezvoltate pentru a satisface necesităţile de azi şi de mâine ale fermierilor europeni: ECOLOGIE, ECONOMIE şi ERGONOMIE.

Anvelopele Firestone pentru agricultură oferă protecţie maximă a solului, pentru o mai bună creştere a culturii şi un randament mai bun, simultan cu reducerea costurilor pentru anvelope şi funcţionarea vehiculelor. Construcţia ingenioasă a carcasei şi modelul suprafeţei de rulare au ca rezultat un grad sporit de confort la condus, ceea ce contribuie la starea generală de bine a fermierului.

Noi dezvoltăm produsele, dvs. vă bucuraţi de avantaje.


IF (IMPROVED FLEXION - FLEXIUNE ÎMBUNĂTĂȚITĂ):
Compactare redusă a solului şi eficienţă mărită

Anvelopele Firestone Maxi Traction IF dispun de o carcasă robustă cu pereţi laterali care permit un grad mai mare de încovoiere, ducând astfel la o presiune mai mică la aceeaşi capacitate de încărcare şi astfel o amprentă mai mare rezultand astfel o apăsare mai redusă pe sol.

Anvelopele IF sunt montate în general pe tractoarele mai rapide şi puternice din ziua de azi. Anvelopele IF oferă multe avantaje în termeni de eficienţă, versatilitate şi agricultură durabilă

Aflaţi mai multe

Tehnologia de proiectare Firestone cu caneluri cu unghi dublu
economiseşte timp şi carburant

Unghi dublu, avantaje duble: Tehnologia Firestone unică de proiectare cu caneluri cu unghi dublu, aplicată la majoritatea produselor noastre, contribuie la o agricultură mai eficientă.

Designul unic cu caneluri permite o tracţiune excelentă şi autocurăţarea, reducând astfel consumul de carburant şi timpul de operare pe câmp.

Aflaţi mai multe

Funcţionare la viteză mare: un condus mai ergonomic

Majoritatea anvelopelor Firestone pentru agricultură dispun de indicatori de viteză mari. Anvelopele din clasa D/E de viteză vă permit să transportaţi încărcături la viteze mari, de până la 70 km/h. Carcasele reproiectate ale anvelopelor, cu un nivel mai ridicat de deflexie, au caracteristici de atenuare mai bune.

Șocurile şi loviturile sunt absorbite mai bine, în timp ce zgomotul anvelopelor şi vibraţiile direcţiei sunt reduse la minim.

Conduceţi confortabil, conduceţi cu Firestone!


Capacitate mare de încărcare: eficienţă maximă în agricultură

Echipamentele de mare capacitate folosite astăzi în agricultură necesită anvelope corespunzătoare. Anvelopele Firestone au indici de încărcare mari şi vă permit să transportaţi încărcături mai mari la viteze mai mari.

Pentru cele mai grele operaţii, cum ar fi încărcătoarele frontale şi echipamentele de recoltare, Firestone dispune de mai multe modele şi mărimi, cu capacitate de încărcare şi mai mare.