Performer 85-90-95

Performer 85-90-95

  • Model de anvelopă îngustă pentru maşini de stropit şi echipamente pentru culturi pe rânduri
  • Capacitate mare de încărcare
  • Performanţe excepţionale pe şosea
  • Tracţiune excelentă şi autocurăţare
  • Durată lungă de viaţă a anvelopelor

Avantajele clientului

Deplasaţi mouse-ul peste pictogramă pentru a vedea descrierea


Economie de carburant imbunătăţită

Tracţiunea superioară obţinută prin excelenta autocurăţare a modelului cu caneluri vă permite să parcurgeţi o distanţă mai mare într-un timp mai scurt, economisind astfel timp şi carburant.


Petreceţi mai puţin timp pe câmp

Produsele agricole Firestone sunt dezvoltate pentru a eficientiza activităţile agricole. Tracţiunea excelentă şi autocurăţarea, împreună cu posibilitatea de a suporta unelte mai grele sau încărcături mai mari, permit un câştig important de timp. Anvelopele interesante din clasa D/E de viteză vă permit să conduceţi pe şosea cu viteză mare, contribuind şi mai mult la economisirea timpului.


Protejarea recoltei

Firestone dispune de o gamă largă de produse adaptate pentru fiecare tip de cultură. Anvelopele pentru culturi cu rânduri înguste sunt proiectate să evite orice deteriorare a culturilor şi a rădăcinilor acestora, în acelaşi timp fiind suficient de puternice pentru a face faţă celor mai mari rezervoare.


Manevrare excepţională pe şosea şi confort sporit

Datorită modelelor cu caneluri şi suprafeţe de rulare îmbunătăţite, anvelopele Firestone oferă tracţiune maximă pe câmp şi o manevrare mai bună pe şosea. Vă puteţi baza pe răspunsul prompt şi sigur al direcţiei şi frânelor. Carcasele reînnoite ale anvelopelor oferă caracteristici îmbunătăţite de amortizare, contribuind la conducerea mai confortabilă, fără vibraţii şi fără zgomote pe şosea. Suntem preocupaţi de bunăstarea dvs.


Rezistenţă la uzură şi fiabilitate

Componentele optimizate şi o construcţie unică a anvelopelor în funcţie de lucrarea ce urmează să fie efectuată, fac ca anvelopele Firestone să fie extrem de durabile, astfel încât pot fi folosite un timp mai îndelungat. Firele de cord mai plate şi mai mari împreună cu un design optimizat al canelurilor duc la o distribuire uniformă a presiunii pe şosea, având ca rezultat o uzură uniformă şi o durată de viaţă mai lungă a anvelopelor. Produsele Firestone continuă să performeze chiar şi atunci când sunt pe jumătate uzate.

Caracteristici de dezvoltare a anvelopelor

Deplasaţi mouse-ul peste pictogramă pentru a vedea descrierea


Capacitate crescută de încărcare

Carcasele puternice şi bine construite ale anvelopelor facilitează abordarea celor mai grele încărcături, fără a compromite viteza de operare. O gamă selecta de modele cu flexiune îmbunătăţită sau caracteristici de încărcare suplimentară este dezvoltată pentru a satisface cerinţele aplicaţiilor speciale din agricultură.


Caneluri cu unghi dublu

Tehnologia unică Firestone cu caneluri cu unghi dublu, aşa cum se regăseşte în majoritatea produselor noastre, dispune de caneluri cu design special, prevăzute cu muchii distinctive. Acest design special al canelurilor creşte foarte mult tracţiunea, păstrând afectarea solului la un nivel scăzut acceptabil. Produsele Firestone cu caneluri cu unghi dublu asigură tracţiune cu 4% mai mare decât anvelopele standard. Designul cu caneluri dispune de o excelentă autocurăţare, sporind şi mai mult proprietăţile de tracţiune.


Autocurăţare

Autocurăţarea bună a amprentei anvelopei îmbunătăţeşte tracţiunea şi reduce alunecarea anvelopei. Tehnologia unică Firestone cu caneluri cu unghi dublu contribuie la o mai bună autocurăţare a modelelor cu caneluri. Noroiul nu rămâne între caneluri, îmbunătăţind şi mai mult proprietăţile de tracţiune, economisind astfel timp, carburant, precum si protejarea stratului de pământ de la suprafaţă.


Indice de viteză mare

Un număr mare din modelele noastre de anvelope dispune de indici de viteză din clasa D/E, permiţându-vă să transportaţi încărcături grele la viteze mari, de până la 70 km/h. Carcasa reproiectată a anvelopelor cu caracteristici mai bune de amortizare permite operarea la viteze mari cu confort maxim la condus.