AT F&R (All Traction Field & Road)

AT F&R (All Traction Field & Road)

  • Anvelope pentru axul motor, pentru o bună performanţă pe câmp şi pe şosea
  • Model cu caneluri în unghi de 23° pentru tracţiune excelentă
  • Corp din nailon al cablului, pentru durabilitate şi durată lungă de viaţă

Avantajele clientului

Deplasaţi mouse-ul peste pictogramă pentru a vedea descrierea


Petreceţi mai puţin timp pe câmp

Produsele agricole Firestone sunt dezvoltate pentru a eficientiza activităţile agricole. Tracţiunea excelentă şi autocurăţarea, împreună cu posibilitatea de a suporta unelte mai grele sau încărcături mai mari, permit un câştig important de timp. Anvelopele interesante din clasa D/E de viteză vă permit să conduceţi pe şosea cu viteză mare, contribuind şi mai mult la economisirea timpului.


Manevrare excepţională pe şosea şi confort sporit

Datorită modelelor cu caneluri şi suprafeţe de rulare îmbunătăţite, anvelopele Firestone oferă tracţiune maximă pe câmp şi o manevrare mai bună pe şosea. Vă puteţi baza pe răspunsul prompt şi sigur al direcţiei şi frânelor. Carcasele reînnoite ale anvelopelor oferă caracteristici îmbunătăţite de amortizare, contribuind la conducerea mai confortabilă, fără vibraţii şi fără zgomote pe şosea. Suntem preocupaţi de bunăstarea dvs.


Rezistenţă la uzură şi fiabilitate

Componentele optimizate şi o construcţie unică a anvelopelor în funcţie de lucrarea ce urmează să fie efectuată, fac ca anvelopele Firestone să fie extrem de durabile, astfel încât pot fi folosite un timp mai îndelungat. Firele de cord mai plate şi mai mari împreună cu un design optimizat al canelurilor duc la o distribuire uniformă a presiunii pe şosea, având ca rezultat o uzură uniformă şi o durată de viaţă mai lungă a anvelopelor. Produsele Firestone continuă să performeze chiar şi atunci când sunt pe jumătate uzate.