Maxi Traction 65

Maxi Traction 65

  • Proiectate pentru tractoare, combine şi secerătoare de mare putere
  • Tracţiune excelentă, funcţie de autocurăţare şi confort la condus
  • Durată lungă de viaţă a anvelopei şi uzură uniformă a suprafeţei de rulare

Avantajele clientului

Deplasaţi mouse-ul peste pictogramă pentru a vedea descrierea


Manevrare excepţională pe şosea şi confort sporit

Datorită modelelor cu caneluri şi suprafeţe de rulare îmbunătăţite, anvelopele Firestone oferă tracţiune maximă pe câmp şi o manevrare mai bună pe şosea. Vă puteţi baza pe răspunsul prompt şi sigur al direcţiei şi frânelor. Carcasele reînnoite ale anvelopelor oferă caracteristici îmbunătăţite de amortizare, contribuind la conducerea mai confortabilă, fără vibraţii şi fără zgomote pe şosea. Suntem preocupaţi de bunăstarea dvs.


Rezistenţă la uzură şi fiabilitate

Componentele optimizate şi o construcţie unică a anvelopelor în funcţie de lucrarea ce urmează să fie efectuată, fac ca anvelopele Firestone să fie extrem de durabile, astfel încât pot fi folosite un timp mai îndelungat. Firele de cord mai plate şi mai mari împreună cu un design optimizat al canelurilor duc la o distribuire uniformă a presiunii pe şosea, având ca rezultat o uzură uniformă şi o durată de viaţă mai lungă a anvelopelor. Produsele Firestone continuă să performeze chiar şi atunci când sunt pe jumătate uzate.

Caracteristici de dezvoltare a anvelopelor

Deplasaţi mouse-ul peste pictogramă pentru a vedea descrierea


Caneluri cu unghi dublu

Tehnologia unică Firestone cu caneluri cu unghi dublu, aşa cum se regăseşte în majoritatea produselor noastre, dispune de caneluri cu design special, prevăzute cu muchii distinctive. Acest design special al canelurilor creşte foarte mult tracţiunea, păstrând afectarea solului la un nivel scăzut acceptabil. Produsele Firestone cu caneluri cu unghi dublu asigură tracţiune cu 4% mai mare decât anvelopele standard. Designul cu caneluri dispune de o excelentă autocurăţare, sporind şi mai mult proprietăţile de tracţiune.