Rancher T114- T131-T133

Rancher T114- T131-T133

  • Proiectate pentru axele motoare ale diferitelor tipuri de utilaje cu motor (tractor şi unealtă)
  • Model de suprafaţă de rulare cu centru deschis, pentru autocurăţare şi aderenţă mai bună
  • Caneluri în unghi de 45°, pentru o mai bună stabilitate în pante

Avantajele clientului

Deplasaţi mouse-ul peste pictogramă pentru a vedea descrierea


Petreceţi mai puţin timp pe câmp

Produsele agricole Firestone sunt dezvoltate pentru a eficientiza activităţile agricole. Tracţiunea excelentă şi autocurăţarea, împreună cu posibilitatea de a suporta unelte mai grele sau încărcături mai mari, permit un câştig important de timp. Anvelopele interesante din clasa D/E de viteză vă permit să conduceţi pe şosea cu viteză mare, contribuind şi mai mult la economisirea timpului.


Rezistenţă la uzură şi fiabilitate

Componentele optimizate şi o construcţie unică a anvelopelor în funcţie de lucrarea ce urmează să fie efectuată, fac ca anvelopele Firestone să fie extrem de durabile, astfel încât pot fi folosite un timp mai îndelungat. Firele de cord mai plate şi mai mari împreună cu un design optimizat al canelurilor duc la o distribuire uniformă a presiunii pe şosea, având ca rezultat o uzură uniformă şi o durată de viaţă mai lungă a anvelopelor. Produsele Firestone continuă să performeze chiar şi atunci când sunt pe jumătate uzate.

Caracteristici de dezvoltare a anvelopelor

Deplasaţi mouse-ul peste pictogramă pentru a vedea descrierea


Autocurăţare

Autocurăţarea bună a amprentei anvelopei îmbunătăţeşte tracţiunea şi reduce alunecarea anvelopei. Tehnologia unică Firestone cu caneluri cu unghi dublu contribuie la o mai bună autocurăţare a modelelor cu caneluri. Noroiul nu rămâne între caneluri, îmbunătăţind şi mai mult proprietăţile de tracţiune, economisind astfel timp, carburant, precum si protejarea stratului de pământ de la suprafaţă.